The perfect guide to the casino

FIFA 20: Smadrede Superligaen med 29 scoringer – Men i FIFA 20 får Skov et helt middelmådigt kort

Foto: Ritzau Scanpix



FC København har været igennem noget af en udskiftning i dette transfervindue, hvor man blandt andet har solgt Robert Skov, Peter Ankersen og Jesse Joronen.

Man har hentet Karlo Bartolec ind som erstatning for Peter Ankersen, som nu skal kæmpe med Guillermo Varela, om startpladsen på højreback. Sten Grytebust og Karl-Johan Johnsson er kommet ind, i stedet for Jesse Joronen, og Pep Biel er kommet ind i stedet for Robert Skov.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Og imens man ikke savner Joronen og Ankersen så meget, så kan man i FC København godt mærke, at Robert Skov ikke er der mere. Carlo Holse har taget skridtet op, og kæmper på nuværende tidspunkt med Pep Biel, om at få lov til at starte, men ingen af de to, har vist det niveau som Robert Skov havde i sidste sæson.

I FIFA 19 startede Robert Skov med at være 72 rated, men blev senere hen upgraded til et 75 rated kort. Derfor kommer det nok som en overraskelse for mange, at Robert Skov stadig ‘kun’ er 75 rated, og derfor ikke er blevet upgraded siden slutningen af FIFA 19. I Ultimate Team fik han ligeledes en 91 rated Team of the Season kort, men hans bedste regulære kort så således ud i FIFA 19.

Se hans 75 base rating og 91 Team of the Season herunder:

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Se hans nye FIFA 20 kort herunder:

FIFA 20 udkommer den 27. september, men kan spilles et par dage før ved køb af EA Access.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top