The perfect guide to the casino

Chok: Ikke kun OB jagtede Nicklas Bendtner – Denne Superliga-klub ville hente Bendtner

Foto: Ritzau Scanpix



Nicklas Bendtner endte med at skifte til FC København i en handel, hvor han skrev under på en fire måneder lang lejeaftale.

Det er tidligere blevet afsløret, at OB også var ude efter ham, og nu afsløres det i BT’s podcast, Transfervinduet, at ikke kun OB og FC København prøvede at hente Nicklas Bendtner tilbage til Danmark. Panelet i podcasten fortæller, at SønderjyskE meget tidligt i transfervinduet tog kontakt til Bendtner-lejren, for at høre om muligheden for at få ham til klubben.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det endte dog ikke med at blive tæt på en handel, da FC København snuppede angriberen foran alle andre, og med Nicklas Bendtners kærlighed til København, var det svært at se, at andre klubber ville have en chance, så snart de kom på banen. Nicklas Bendtner var hurtigt ude på Instagram efter skiftet, og forklare, hvor stort det var for ham, at kunne komme tilbage til FCK.

– Det føles endnu større, end jeg har drømt om. Jeg ved, at det er en helt særlig chance, og jeg vil gøre gøre alt i min magt for at gribe den de næste fire måneder.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I morgen spiller Nicklas Bendtner sin første træningskamp for FC København, når de tager imod Brøndby for lukkede døre. Den kan du dog følge tæt på footy.dk, da vi vil være klar til at dække kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top