The perfect guide to the casino

WOW: DC United mistede Rooney til Derby – Nu vil de erstatte ham med denne stjerne fra Premier League-gigant

Foto: Ritzau Scanpix


Det lå i kortene, at Wayne Rooney snart ville vende hjem til England igen, da konen skulle være træt af at bo i USA. Det endte med at ske, allerede denne sommer, og nu vil hans tidligere klub på rov i Premier League.

MLS plejer at blive kaldt for en liga, hvor de aldrende stjerner tager hen i slutningen af deres karriere, for at få det sidste ud af kroppen. 33-årige Wayne Rooney er dog taget tilbage til Europa, og nu skriver Daily Mirror, at DC United håber på at kapre en yngre Premier League stjerne.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

Mediet skriver, at DC United jagter intet mindre end Mesut Özil fra Arsenal. Det skulle være så langt, at Mesut Özils repræsentanter rejser til USA i næste uge, for at diskutere et skifte. Arsenal er klar til at slippe deres dyre tysker, men problemet er blot, at Özil tjener 350.000 pund om ugen eller under 3 millioner kroner. Det kommer DC United ikke til at tilbyde, så derfor skal de finde ud af en anden aftale.

Mesut Özils kontrakt med Arsenal udløber om to år, og han kom til London-klubben tilbage i 2013 fra Real Madrid. Her har den 30-årige tysker været med til at vinde tre FA-Cup titler. Det er dog gået ned af bakke de seneste par sæsoner, da han har været udsat for meget kritik ovre i England.

Mesut Özil har spillet 231 kampe for Arsenal. Her er det blevet til 43 mål og 74 assists

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top