The perfect guide to the casino

Officielt: Farvel til Rønnow? Frankfurt køber PSG-keeper

Foto: Ritzau Scanpix


Frederik Rønnow skiftede væk fra Superligaen som en stjerne, men siden skiftet til Tyskland sidste sommer, er det slet ikke gået som håbet, for den 27-årige dansker.

Det er kun blevet til seks kampe for Eintracht Frankfurt, da tyske Kevin Trapp slog ham hurtigt af holdet. Han var dog kun til leje i sidste sæson, men alt tydede på, at Frankfurt ville hente ham permanent denne sommer.

– Det har ikke været en optimal sæson for mig. Der har været meget lidt spilletid. Men jeg fornemmer, at klubben stadig har stor tillid til mig. Men det bliver afgørende, om Kevin(Trapp red.) bliver eller ej, udtalte Rønnow i maj måned ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

Det er tyske Kicker der skriver, at Trapp havde været til lægetjek i dag, og nu har begge klubber også bekræftet, at handlen er officiel. Kicker melder om, at prisen bliver omkring syv millioner euros eller omkring 52 millioner kroner. Samtidig får Trapp en femårig kontrakt. Frankfurts sportsdirektør, Fredi Bobic, udtalte også tidligere, at man snart håbede på, at officielt skrive under med Kevin Trapp. Det er nu sket.

– Kevin var en vigtig spiller for os i sidste sæson og havde en kæmpe andel i den positive sæson. Hans karisma og indflydelse er enormt vigtig for holdet, og vi er lykkelige for at kunne binde en topmålmand og en tysk landsholdsspiller, siger sportsdirektør Fredi Bobic..

Derfor tyder alt altså på, at Frederik Rønnow ikke kommer til at få meget spilletid igen i næste sæson. Derfor kan det meget vel være i dette transfervindue, at Frederik Rønnow skal skifte væk, hvis han har planer om at spille fodbold næste år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top