The perfect guide to the casino

Nyt Barcelona-indkøb: ‘Jeg håber, Messi dør og stopper med at score mål’

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ikke alle, som kan lide Lionel Messi, til trods for, at han må regnes som en af de allerbedste fodboldspillere, der nogensinde har eksisteret. Nu indhenter fortiden dog Messis nye holdkammerat, Junior Firpo.

Han er netop skiftet til FC Barcelona fra Real Betis, og her skal han udfordre Jordi Alba, om spilletiden på venstrebacken. Junior Firpo har dog nok fortrudt, hvad han brugte sin Twitter-profil til da han var 15 år. Her har han nemlig skrevet ‘Jeg håber, han(Messi red.) dør og stopper med at score mål.’ Det er i et interview med Mundo Deportivo, hvor han har udtalt sig om det.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

Han har begrundet det med, at han var naiv og ikke tænkte på, at hans fortid kunne indhente ham, da han var 15 år og skrev det. Han ville sige ting om Messi på Twitter for at drille ham, og mere var der ikke i det, mente han.

– Jeg ville sige mærkelige ting om Messi på Twitter for at drille ham. Og det er det, bare nogle barnlige ting. Det er ting, som sker, når du er 15 år gammel, når ingen kender dig, og når du ikke tænker over, at det vil give genlyd flere år efter, siger i et interview med Mundo Deportivo

Mon ikke Firpo har fået snakket det igennem med Messi. Han har ihvertfald udtalt, at Messi er i en liga for sig selv.

– Jeg siger altid de samme ting, når folk snakker om Ballon d’Or. De bør give den til Messi med det samme og derefter lave en anden pris for resten af individerne og se, hvem der fortjener den mest.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top