The perfect guide to the casino

Husker du FCK-floppet Steve De Ridder – SÅ dårligt går det for ham idag

Foto: Ritzau Scanpix


I 2014 hentede FC København, den belgiske offensivspiller, Steve De Ridder. Han blev dog allerede efter et år i klubben, udlejet til belgiske Zulte Waregem, og blev efter et år på udleje, sendt videre til en anden belgisk klub.

Her var det KSC Lokeren, der stod klar med en kontrakt. Her har han spillet siden 2016, hvor han fik en fireårig kontrakt, som først udløber til næste sommer. Det er dog langt fra gået som håbet, for den 32-årige belgier, siden skiftet til Lokeren.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

Det er godt nok blevet til 99 kampe for den belgiske klub, men her er det blot blevet til 15 mål og 15 assists. Han har såmænd fået flere gule kort, end han har scoret mål og lavet assists. Lokeren rykkede sidste sæson ud af den bedste belgiske liga, og efter et 0-1 nederlag til Beerschot, har træneren givet to af spillerne en straf.

Cheftræneren har nemlig smidt to spillere ned til klubbens andethold, og her er Steve De Ridder en af dem. Planen er, at den tidligere FCK-angriber bliver smidt ned til andetholdet, indtil han finder en anden klub. Derfor kan han kigge langt efter spilletid, for Lokeren, som ellers kun spiller i den andenbedste belgiske række.

Steve De Ridder nåede at spille 36 kampe for FCK. Her blev det til blot tre mål og tre assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top