The perfect guide to the casino

Blev gjort til grin i Danmark – Nu er Rafael van der Vaart blevet tilbudt comeback kontrakt

Foto: Ritzau Scanpix


Da FC Midtjylland hentede Rafael van der Vaart i Real Betis i 2016, var det med planen om, at den tidligere Real Madrid-stjerne skulle være en af Superligaens allerstørste profiler.

Hans to år i Herning blev dog langt fra, som alle parter håbede på. Blot 20 kampe, hvor han lignede alt andet end en tidligere topspiller blev det til, og i sidste del af karrieren, blev han såmænd fjernet helt fra førsteholdet, og måtte se karrieren smuldre langsomt væk. Sidenhen tilbød Esbjerg ham en kontrakt, da hans kæreste spillede håndbold der, men efter 4 kampe og 3 måneder i klubben, valgte hollænderen at stoppe karrieren.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

Siden november har han altså ikke været aktiv, men hvis det står til Andries Jonker, som er træner i hollandske Telstar, så håber han, at Rafael van der Vaart vender tilbage til fodboldbanen. Telstar skulle have prøvet i flere omgange at lokke van der Vaart tilbage, men han skulle være mere end tilfreds med sit job som tv-ekspert, og har derfor afvist tilbuddene. Jonker holder dog ved sit tilbud, så hvis den tidligere hollandske stjerne takker ja, er der mulighed for at spille for sidste sæsons nummer 15 i den andenbedste hollandske række.

Rafael van der Vaart har gennem sin karriere spillet for Ajax, HSV, Real Madrid, Tottenham, Real Betis, FC Midtjylland samt Esbjerg. Han har udover dette også spillet 109 landskampe for Holland, hvor det blev til 25 mål og 23 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top