The perfect guide to the casino

Nainggolan millimeter fra chokskifte: Sørgerlig årsag bag klubskiftet

Foto: Ritzau Scanpix


Radja Nainggolan valgte sidste år, at skifte til Inter fra AS Roma. Her har han kontrakt frem til 2022, men nu tyder det på, at han skal tilbringe det næste år væk fra Inter.

Fra 2010-2014 spillede Nainggolan i den italienske klub Cagliari med stor succes, og det var herfra, at han skiftede videre til Roma. Den 31-årige beliger nåede således at spille 137 kampe for Cagliari, hvor han beviste, at han sagtens kunne spille i en større klub.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Nu melder den anerkendte belgiske journalist, Kristof Terreur, at Nainggolan skifter tilbage til Cagliari på en låneaftale. Han melder på Twitter, at det dog desværre er af en trist årsag, at Nainggolan skal skifte tilbage. Hans kone, Claudia Lei, kæmper med kræft, og er allerede gået igang med kemobehandlingen. Hun er fra Sardinien, hvor Cagliari er hovedbyen, og derfor er det altså planen, at Nainggolan skifter tilbage.

– Det er et overraskende skifte for mange, men hans hustru, Claudia, er fra Sardinien og kæmper i øjeblikket med en kræftsygdom,’ skriver Kristof Terreur på Twitter.

Fabrizio Romano, som er italiensk ‘transfer journalist’, siger også på Twitter, at Nainggolan udelukkende vil tilbage til Cagliari, koste hvad det vil. Belgieren mistede også sin mor til kræft tilbage i 2010, og da faren forlod familien tidligt, har det hele tiden været moren, der har været Nainggolans et og alt, og derfor tog det derfor særlig hårdt på Nainggolan. Derfor ofrer han nu topfodbolden, så der kommer mere fokus på det vigtigste, hans kones kræft sygdom.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Radja Nainggolan har spillet 36 kampe for Inter, hvor det er blevet til syv mål, tre assists og tre gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top