The perfect guide to the casino

Kæmpe straf til Messi efter spydige udtalelser – Udelukkelse for fodbold og stor bøde

Foto: Ritzau Scanpix


De tog det ikke pænt i Argentina, da Argentina vandt bronzekampen mod Chile, en kamp hvor Messi modtog et rødt kort, efter et specielt sammenstød med Chiles Gary Medel.

Stjernen over dem alle i Argentina, Lionel Messi, nægtede at deltage i medaljeceremonien, og samtidig beskyldte han det sydamerikanske fodboldforbund for at være korrupt.

– Der er ingen tvivl om, at det hele er sat op for Brasilien. Jeg gider ikke være en del af denne korruption. Vi kunne være kommet længere i turneringen, men vi fik ikke lov at komme i finalen. Korruption, dommerne og alle andre gjorde, at folket ikke kunne nyde fodbolden, sagde Messi ifølge goal.com.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Argentina tabte til Brasilien i semifinalen, og det er altså disse udtalelser, som Messi højst sandsynligt er blevet straffet for. CONMEBOL, det sydamerikanske forbund, har givet Messi en straf, der lyder på tre måneders karantæne, samt en bøde på 335.000 kroner for dårlig sportslighed og stødende adfærd. Dermed misser Messi minimum de tre venskabskampe mod Chile, Mexico og Tyskland, samtidig med, at han misser den næste kamp i kvalifikationen til VM, da han skal afsone sin karantæne for det røde kort.

Lionel Messi bliver tit kritiseret for, at han aldrig formår at føre Argentina til de store titler. Han har dog også tabt flere Copa America finaler, og også en VM finale med Argentina. Det kan dog ikke tage de 136 landskampe han har spillet fra ham, og her har han scoret 68 mål og leveret 44 assists. Nu man han vente tre måneder, med at forbedre den statistik.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top