The perfect guide to the casino

Medie: Varane bekræfter – Her spiller han næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix


Raphaël Varane har vundet de fleste store turneringer. Det er blevet til guld i den spanske liga, til VM og i Champions League. Nu afslører han ifølge ESPN, hvor han er at finde næste sæson.

Han har længe været rygtet væk, før Zinedine Zidane kom tilbage, men nu kan det vise sig, at Manchester United, PSG og andre interesserede klubber, skal kigge længe efter franskmanden, hvis de havde håbet at få ham til sommer. Ifølge ESPN, vælger Raphaël Varane altså at blive i klubben, og få klubben på rette spor igen.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Beslutningen skulle bunde ud i, at Zinedine Zidane er tilbage i klubben, og derfor vil Varane gerne blive. Zidane spillede dog også en rolle, da Real Madrid hentede Varane tilbage i 2011, og deres forhold skulle angivenligt være rigtig godt. Derfor tyder det på, at Raphaël Varane, Éder Militão og Sergio Ramos skal kæmpe om pladserne i det centrale forsvar i næste sæson.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Raphaël Varanes CV er mere end blot lidt imponerende. Her kan han både skrive fire Champions League titler på, to spanske mesterskaber og en VM titel, som han vandt i sommers. Den 26-årige franskmand har kontrakt med Real Madrid til 2022, og nu tyder det på, at han sagtens kan være at finde, helt frem til den tid.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Raphaël Varane har spillet 276 kampe for Real Madrid, hvor det er blevet til 12 mål og 6 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top