The perfect guide to the casino

Stikpille fra FCM-stjerne: “Brøndby er mere i forfald end i fremdrift”

Foto: Ritzau Scanpix


Om få timer brager FC Midtjylland og Brøndby IF sammen i den danske pokalfinale. Inden finalen, er de to hold godt igang med at stikke til hinanden, og nu er det FC Midtjylland spilleren Erik Sviatchenkos tur.

I et længere interview med BT afslører han, at han blandt andet aldrig har haft ambitioner om at spille i Brøndby IF, og at FC Midtjylland ligenu er længere fremme end Brøndby, når det handler om både mesterskaber og talentudvikling.

– Jeg har ikke – og har aldrig haft – en ambition om at spille i Brøndby IF. I de sidste 10 år har jeg ikke anset klubben for at være attraktiv at skifte til. Det er måske, fordi min generation har oplevet Brøndby IF mere i forfald end i fremdrift. Brøndby er stadig en klub, der kan tiltrække spillere fra den samme høje hylde, som vi kan, gennem deres fans, sponsorater og økonomi. Ni ud af ti danske superliga-spillere ville jo nok sige ja til Brøndby IF, men lige for tiden er vi længere fremme med mesterskaber og vores talentudvikling, og perspektiverne ser bedre ud for os, lyder det blandt andet fra Sviatchenko til BT.

Få de BEDSTE odds på pokalfinalen lige her!

Udover Brøndby, så snakker Erik Sviatchenko også om, at han synes, at FC Midtjylland til tider ikke bliver taget seriøst nok, og at han godt kan savne, at der ikke bliver snakket mere om FC Midtjylland kontra FCK og Brøndby. Han ved godt, at FC Midtjylland rent historisk, ikke kan handle op med klubber som Brøndby, men mener, at de rent resultatmæssigt giver dem baghjul ligenu.

– Kig på, hvad vi har opnået i FC Midtjylland i de sidste ti år. Vi kan næsten kun grine af det, når folk prøver at stikke til os. Vi har vundet to mesterskaber, spillet europæisk gruppespil, vores bane er kåret til den bedste flere gange, og vi har produceret kæmpetalenter, som vi har solgt for flere hundrede millioner kroner. Det er ting, man burde misunde os, udtaler Sviatchenko.

Er du klar til pokalfinalen mellem BIF og FCM?

Erik Sviatchenko er dog også ude med rosende ord, om Brøndby og fortæller, at hvis der var en ting han skulle tage fra Brøndby, så var det deres fankultur, og stemningen på Brøndby Stadion.

– Skulle der være noget, jeg ville tage fra Brøndby IF, ville det være den stemning, de har på Brøndby Stadion, og smide den ind på MCH Arena til hver kamp. For man kan ikke tage auraen fra klubben, som gør det til et attraktivt sted at spille, for det er et unikt sted i dansk fodbold, Brøndby Stadion, siger Sviatchenko til BT.

Der er høje odds på en sejr til Brøndby

Erik Sviatchenko har vundet 2 danske mesterskaber med FC Midtjylland i sin tid i klubben.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top