The perfect guide to the casino

Officielt: Juventus og Allegri stopper samarbejde

Foto: Ritzau Scanpix


Juventus har domineret alle hold i Serie A de sidste mange år, og det ligner, at det kommer til at fortsætte endnu. Det bliver dog med en ny træner, da det er bekræftet, at Massimilliano Allegri stopper i klubben.

Efter denne sæson, er der ikke mere Juventus og Allegri, da de vælger at skille vejene efter fem års samarbejde. Det kan umuligt være på grund af manglende titler i den hjemliga liga, at Allegri stopper samarbejdet, for han har vundet Serie A med Juventus fem gange.

Få de BEDSTE odds på pokalfinalen lige her!

Udover fem Serie A titler, så er det også blevet til fire Coppa-Italia titler, mens han ikke nåede at vinde Champions League med klubben. Det blev i stedet til to finalenederlag, og i år røg Juventus skuffende ud til Ajax, inden det for alvor blev sjovt.

Er du klar til pokalfinalen mellem BIF og FCM?

51-årig Allegri kommer ikke til at gå uden job længe, hvis han har planer om at fortsætte. Han er allerede blevet rygtet til PSG, og der vil uden tvivl være andre klubber, som er interesseret i at skrive under med den succesfulde italiener. Han har 1 ligakamp tilbage med Juventus, som er på søndag, hvor klubben tager imod Atalanta.

Der er høje odds på en sejr til Brøndby

Efter Allegris stop, er spekulationerne om en ny Juventus træner allerede startet, og her skulle Antonio Conte være nævnt i flere omgange.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top