The perfect guide to the casino

FC MIDTJYLLAND VINDER POKALFINALEN

Foto: Ritzau Scanpix


Den danske pokalfinale er netop blevet afgjort, og det blev FC Midtjylland som vandt den vilde kamp.

København og Telia Parken har i dag lagt rammerne for en fantastisk kulisse, hvor at mere end 31.000 fans af Brøndby IF og FC Midtjylland har stjålet samtlige overskrifter med deres passion og gejst.

Kampen i sig selv blev også spillet i et hæsblæsende tempo, hvor at samtlige 22 spillere gav sig fuldt ud og mere til, da flere måtte have behandling for krampe undervejs.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Kampen endte således i straffesparkkonkurrence, hvor at Brøndby IF startede forfærdeligt med en afbrænder af Dominick Kaiser, som tidligere i kampen sparkede bolden ind bag Jesper Hansen med et drømmemål.

Jakob Poulsen var første skytte for FC Midtjylland og her var han sikkerheden selv. Derfor var der pres på Brøndby IF allerede fra starten af.

Jung fik dog scoret for Brøndby og efterfølgende havde Marvin Schwäbe en flot redning på forsøget fra Mads Dohr Thychosen.

Er du klar til destørste kampe?

Kamil Wilczek og Marc Dal Hende scorede på de efterfølgende to forsøg, og derfor var stillingen 2-2 efter tre forsøg hver.

Jesper Hansen kom herefter op på to redninger ud af fire, da han snuppede forsøget fra Josip Radosevic. Næste skytte var Awer Mabil, og den australske landsholdspiller scorede sikkert på sit forsøg på pletten.

Halimi var næste skytte og han scorede stensikkert, men lige lidt hjalp det, da Alexander Scholz sparkede pokalen til FC Midtjylland.

Derfor er FC Midtjylland vinder af pokalturneringen for første gang i deres historie.

Der er altid høje odds hos Bet365

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top