The perfect guide to the casino

Har han spist søm? Pochettino sammenligner Spurs-spiller med Xavi og Iniesta


Mauricio Pochettino tror meget på Harry Winks.

Spurs-manageren tror faktisk så meget på ham, at han nu sammenligner ham med FC Barcelonas legendariske midtbaneduo Xavi og Andres Iniesta.

Læs også: Atletico Madrid-chok: Diego Simeone bekræfter, at han skifter til storklub i fremtiden

– Harry har profilen til at blive den perfekte midtbanespiller. Hans egenskaber er perfekte. Når vi taler om midtbanespillere som Xavi og Iniesta, er han ligesom den type af spillere. Han har kapaciteten, men han skal tage mine ord på en meget positiv måde – han er nødt til at lægge en masse arbejde i det. Han har muligheden og potentialet selvfølgelig, men nu er det op til ham, og det handler igen om én ting: mentalitet.

Faktisk mener Pochettino, at Winks kan blive en af Premier Leagues bedste midtbanespillere.

Læs også: Viktor Fischer slagtes på Twitter – Se det iskolde tweet her

Måske kommer han til at spille på et meget højt niveau og være en af de bedste midtbanespillere i England. Hvis han vil tage imod mit råd, så tag det. Hvis folk ikke ønsker at tage det, kan vi ikke hjælpe. Men selvfølgelig er hans potentiale til at være en meget, meget god spiller for England og Tottenham, udtaler han i følge 101greatgoals.

Mest læste på footy.dk.

1. CHOK! Premier League-spiller sigtet for voldtægt
2. WHAT!? Har Real Madrid spist søm? Nu vil de hente 28-årig mexicaner til klubben
3. CHOK: Real Madrid-stjerne kendt skyldig i svindel – han straffes med fire måneders fængsel og en bøde på 750.000 euro
4. Medie smider bombe: Glem alt om Zidane til Manchester United – nu vil denne storklub fyre deres træner og ansætte franskmanden
5. Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

OVERSIGT

Scroll to Top