Legendariske San Siro skal renoveres: AC Milan og Inter er stærkt imod det

 


 

AC Milan og Inter har længe haft et ønske om et nyt stadion, men de skal vente længe endnu.

Byen Milano har to store og stolte fodboldklubber i form af AC Milan og Inter. De deler San Siro, og da det er gammelt og slidt, har begge klubber længe udtrykt ønske om et nyt og moderne stadion. Byrådet i Milano har dog ingen planer om, at godkende et byggeri af et nyt stadion i den italienske storby.

ByrĂĄdet i Milano har nemlig, ifølge football-italia.net, offentliggjort en pressemeddelelse, hvor de beskriver en ekstraordinær renovering af legenariske San Siro – Hvilket betyder at de ikke har tænkt sig, at godkende et nyt stadion lige foreløbigt.


Der er tale om en modernisering af sponsorloungerne, Nye el-installationer der skal udvikles på ny, og det store areal uden for San Siro skal opfriskes, ifølge pressemeddelsen.

Renoveringen vil efter planerne tage to år, og forventes derfor at være gennemført i år 2020.

Især AC Milan har efterhånden vendt hver en sten, for at finde finansiering til et nyt stadion. Ligegyldigt beløbet så bliver det dog umuligt uden en godkendelse fra byrådet, som de i samarbejde med skal finde en lokation til, hvor et eventuelt kommende stadion skal bygges.

OVERSIGT

Scroll to Top