Skotland og England delte efter vanvittig afslutning Рse alle m̴lene her

Skotland og England mødtes her til aften i VM-kval’en, og det blev en helt afsindig afslutning.

For med 5 minutter tilbage af gøret, troede alle nok det ville ende med England sejr, med cifrene 0-1. Intet blev dog til virkelighed. For med 3 mål fra 86. minut og frem, endte kampen 2-2.

Alex Oxlade Chamberlain havde bragt englænderne foran efter 70 minutters spil, da han efter en flot tur i skotternes felt bragede kuglen ind med venstrebenet.

Men med fire minutter igen trådte Leigh Griffiths i karakter. Med to nærmest identiske frispark bragede han Skotland på sejrskurs, inden Harry Kane udnyttede en fantastisk aflevering. Se alle målene her: