The perfect guide to the casino

‘Årgang 0’-stjerne datede realitystjerne – Nu er det forbi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fie Laursen har oprettet en Onlyfans-konto: Her er hendes første billede


Mathilde Beuschau var under personlig træning hos Jonas fra ‘Love Island’, og det udviklede sig.

Matilde Beuschau blev landskendt som barn, da hun var med i ‘Årgang 0’, men siden forsvandt hun og holdt en lang pause fra skærmen.

For et par år siden vendte hun dog tilbage og opbyggede en stor Instagram-profil, og der kunne man følge, at hun kom i personlig træning hos Jonas Korsgaard – også kendt som ManMachine.

Læs også: WHAT: Bro’s søster har været med i Paradise Hotel

De delte flittigt billeder af hinanden på deres respektive Instagram-profiler, og der var også mere end bare personlig træning i det.

Ida Søjborg, der i dag er gode veninder med Mathilde Beuschau, og som tidligere har været kærester med Jonas Korsgaard, fortæller nemlig, at hun var skeptisk omkring ‘Årgang 0’-stjernen, fordi de havde datet den samme fyr.

– Vi havde ikke mødt hinanden før, men pludselig ser jeg Mathilde sidde på kontoret, og så tænker jeg “åh nej”, for hun har datet Jonas, efter jeg var kærester med ham, så vi kunne ikke lide hinanden. Men jeg sætter mig så og snakker med hende, og vi ender faktisk med at komme skide godt ud af det med hinanden, fortæller Ida til Realityportalen.

Både Mathilde Beuschau og Ida Søjborg arbejder i dag som personlige trænere.

Se Mathilde og Jonas sammen dengang de datede:

Læs også: Fie Laursen bliver SLAGTET af ekskæresten: Se billederne her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top