The perfect guide to the casino

Mascha Vang i CHOK: De har stjålet fra min datter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Julen er hjerternes tid, men hjemme hos familien Vang, er det ikke ligefrem det man har bemærket.

I 2012 blev Mascha Vang mor til datteren Hollie Nolia Kiesa Vang, som hun har med den tidligere racerkører Nicolas Kiesa. Hun er i dag syv år, og samler ligesom mange på hendes alder, på de berygtede Tinka-julekort. Her kan man i sidste ende få en Tinka-nissehue, hvis man samler alle kortene, og den svære opgave, har Mascha Vang nu skrevet om i et blogindlæg.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

I blogindlægget fortæller Mascha Vang, hvordan der opstod stor panik i hjemmet, da det kom frem forleden dag, at der var ved at være udsolgt at nissehuerne.

– Vi havde kortvarigt krise her til morgen, men den blev dog hurtigt afblæst. Jeg ringede og drønede rundt fra kl. 7:30 i morges, fordi jeg læste, at de (Tinka-nissehuerne, red.) allerede var umulige at skaffe, og det magtede jeg alligevel ikke. Jeg var heldig at få den sidste, de havde, dér hvor jeg tog ud. Sikke en lettelse – jeg nåede jo lige at panikke, for pokker da, skriver hun i blogindlægget, og fortæller samtidig, hvor vigtige kortene var for datteren.

Hollie Nolia har nemlig båret rundt på bogen 24/7, fordi den betød så meget for hende, og derfor var det også en noget rasende mor, der opdagede, at flere af datterens kort var blevet stjålet.

– Kortene er sågar så eftertragtede, at Hollie har fået stjålet nogle af dem. Så er der jo også en læring i, hvordan det føles, og hvordan man tackler det. I weekenden fik vi så samlet alle kort igen og skulle her mandag have skaffet huen. Men så bryder helvede ud på sociale medier og nettet, søndag aften – der er ikke flere Tinka-huer!

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Heldigvis endte sagen lykkeligt for Mascha, da de endte med at få en nissehue til datteren i sidste ende.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top