The perfect guide to the casino

Chok: Amalie Szigethy er blevet single igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


Amalie Szigethy har endnu en gang overrasket alt og alle, da ‘Forsidefruernes’ afsluttende talkshow blev sendt.

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-stjerne, har tidligere afsløret, at hun datede en mand, der havde familie derhjemme, og at forholdet derfor var kompliceret. Sidenhen har hun afsløret, at selvom hun sagde, at manden havde en kone/kæreste derhjemme, så var det ikke det hun mente. Amalie datede nemlig ikke en gift mand.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

– Det er jo logik for burhøns, at hvis jeg ser en mand, så har han ikke en kæreste, altså, jeg har heller ikke lyst til at date en mand, der ser en anden, så ja, så jeg håber, at folk ligesom kan se igennem det. Det er jo lidt vildt, for alle er jo meget interesserede i den her mand, og alle tænker det ene og det andet. Slap af, vi er ikke engang kærester endnu. Der er bare nogle ting, jeg ikke har lyst til at dele med Danmark længere, som jeg gjorde, da jeg var yngre, og det har mine følgere og pressen rigtig svært ved at forstå, fordi jeg altid har været så åben omkring alting, sagde Amalie i ‘Forsidefruerne’.

I det afsluttende talkshow til sæsonen, har hun nu afsløret, at hun er blevet single igen, hvilket kom meget bag på de andre ‘Forsidefruer’. Det er Jakob Kjeldberg, som er vært for det afsluttende talkshow, der fik informationen ud af Amalie.

– Jeg kan bringe den nyhed, at vi ikke er sammen længere, siger Amalie, da Jakob Kjeldberg spørger ind til hendes kærlighedsliv.

– Jeg vil ikke sige andet end, at der er en grund til, at man gerne vil være sikker på den, man viser frem. Det er jo så grunden til, at jeg ikke har vist ham frem. At det var det, man kunne frygte. Han er den eneste, jeg har været sammen med, siden jeg blev gravid med Josephine. Jeg har ikke haft andre mænd på banen. Jeg har været rigtig ked af det. Det har jeg. Men jeg kan også mærke, at det giver mig horn på en måde. Jeg bliver stærk af det. Jeg synes egentlig, at jeg er ret afklaret og videre.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

Amalie ser dog stadig brandgodt ud, og derfor må man regne med, at kærligheden nok skal dukke op igen, når hun føler sig klar til det.

Du kan se meget mere til Amalie her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top