The perfect guide to the casino

Har Bro været Elina utro? Nye udtalelser fra sangeren puster til rygterne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Selvom Kevin Andreasen og Elina Dahl virker til at have et rigtig godt forhold, så har det ikke nødvendigvis altid været sådan.

Det kendte par mødte hinanden under ‘Paradise Hotel’, da Bro gæstede hotellet, og efterfølgende endte de med at finde sammen. Da Bro tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ igen i sidste udgave, flirtede han i den grad med den skønne Klara Montes, hvor der også blev kysset lidt på hinanden. Den sag har Bro udtalt sig om, og fortalte, at Elina og ham ikke var sammen på dette tidspunkt, og han derfor ikke var utro.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Nu afslører Bro så, at han alligevel ikke har været den bedste kæreste, den bedste ven, eller den bedste søn i år, og det sker via hans nye ‘julesang’ “Igen i år”, som er ude nu. Her forklarer Bro, at han vælger at udgive en julesang så tidligt, da han blandt andet gerne ville have lagt nogle afsløringer på bordet. Det er altså her, at der bliver sunget om beskyldningerne om utroskab, hvor Bro blandt andet synger ‘Alt det jeg ønsker, det er hende, men jeg har måske været lidt slem i år’.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Du kan se meget mere til Bro her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top