The perfect guide to the casino

Spionage? Superligaklubber modtager besynderlige breve på stribe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Det er den 20. december, og det betyder, at der er få dage til, at det er juleaften.

For to dage siden delte AGF en af deres julehilsner fra en fan på Twitter, og her skulle det vise sig, at det var en fan langt fra Danmarks grænser. AGF-fanen Zhang Cheng, havde nemlig skrevet en hilsen helt fra Kina, hvor han fortæller, at han er stor fan af klubben, og følger dem. Det kvitterede AGF med at sende en autograferet sæsonkortplakat den anden vej. Hvad de ikke vidste var, at SønderjyskE havde modtaget den helt samme hilsen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Her stopper det ikke. Silkeborg, Lyngby og Randers meldte også ud på Twitter, at Zhang Cheng var stor fan af dem, og havde sendt dem en hilsen i samme røde kuvert. Med den nylige Bernio Verhagen sag i Viborg, fik det flere fans på Twitter til at spørge i ironi, om de nu havde tjekket kuverten for mikrofoner i tilfælde af spionage.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Alt tyder dog på, at der blot er tale om enten en superfan, eller en mand, der øjnede muligheden for at få lidt merchandise tilsendt. Til trods for, at rivalerne fra Randers også modtog samme hilsen, har AGF set det sjove i den lille hilsen, og sluttede derfor også sagen af med en kæk kommentar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top