The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Model gik catwalk iført en Maradona-trøje – Nu er de blevet idømt en voldsom bøde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Man skulle ikke tro, at man kunne ende i problemer for at hylde sine idoler, ved at iføre sig en fodboldtrøje med deres navn bagpå, men det er netop, hvad der er sket.

Da Dolce & Gabbana i forbindelse med et modeshow i Napoli, gav modellen Sophia Loren, en noget anderledes Maradona-trøje på, fik det store konsekvenser. Dolce & Gabbana er nemlig blevet idømt en bøde på 70.000 euros eller omkring 523.000 kroner for stuntet.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Det er en tre år gammel sag, der endelig har fået sin afslutning, og udover den store bøde, så skal modehuset også betale sagens omkostninger. Dolce & Gabbanas forklaring på trøjen var, at det var ment som en hyldest til Maradona og intet andet.


FOTO: Dolce & Gabbana

Grunden til, at Dolce & Gabbana skal betale den store bøde skal findes i, at man ifølge Maradonas advokat, Ulisse Corea, ikke havde taget kontakt til Diego Maradona, for at få hans accept til trøjen. Ifølge Ulisse Corea, så lagde man sag an, da det handlede om det kommercielle i det hele.

– Den eneste person, der kan gøre brug af det navn, og som kan tillade sig at opnå økonomiske fordele deraf, er Maradona selv, har Corea udtalt ifølge italienske medier.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Diego Maradona er uden tvivl en af de største ikoner igennem Napolis tid, hvor han spillede fra 1984-1991.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top