The perfect guide to the casino

Åh nej: Brøndby-profil gæster ‘Piet og Hjaltes juleshow’ og kommer med akavet kommentar – Så svarer ‘Hjalte’ lynhurtigt igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Piet og Hjalte fra programmet ‘De sjældne danskere’, gik lige i hjertet på de danske seere, fra det første sekund de kom frem på skærmen.

Siden da, har vi været så heldige at se meget til både Piet og Hjalte, da de er blevet inviteret til lidt af hvert siden tv-programmet. Piet og Hjalte er store Brøndby-fans, og det er Brøndby IF mere end klar over. De to drenge er blevet inviteret til massere af fodbold, og har i år fået deres helt egen julekalender hos Brøndby.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Hvis man har downloadet Brøndby-appen ‘Brøndby Indefra’, vil man hver dag kunne se et nyt afsnit af ‘Piet og Hjaltes Juleshow’. Her får de to drenge besøg af en række forskellige personer/spillere med tilknytning til Brøndby IF, og skal blandt andet quizze omkring nogle forskellige udfordringer.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Da det blev Mikael Uhres tur til at gæste showet, havde han taget tre julesweatere med, men her noterede Hjalte hurtigt, at de var lidt for store. Det svarede Mikael Uhre hurtigt tilbage på, ved at sige, at ‘det er så i kan vokse i dem’.

Her var Hjalte endnu en gang hurtig på aftrækkeren med en kæk kommentar, hvor han grinende siger til Uhre, ‘Vi er dværge’.

Det søde klip med Hjalte og Mikael Uhre har Brøndby også delt på deres Instagram, og kan ses lige HER.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top