The perfect guide to the casino

UEFA udbetaler 15,3 millioner til de danske klubber, men FC København får 0 kroner – Her er årsagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Endnu en gang er det kun FC København, der er at finde i et europæisk gruppespil, og endda har gode muligheder for at spille europæisk fodbold efter julepausen.

De flotte resultater fra de danske hold i Europa gør, at Danmark er utroligt tæt på at sikre sig to Champions League-pladser, og nu er der endnu flere gode nyheder til de danske klubber. Hvert år udbetaler UEFA en række millioner til alle lande i UEFA-regi, og her afgøres millionbeløbet af, hvor godt landene har gjort det i Europa. Ligegyldigt hvilket dansk hold man er fan af, så er der ingen tvivl om, at FC København er gået forrest i den kamp i det seneste årti.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Claus Thomsen, der er direktør i Divisionsforeningen, fortæller til tipsbladet.dk, at der lander omkring 15,3 millioner kroner til de danske klubber. Her bliver det fordelt sådan, at Superligaklubberne deler 5/8 af beløbet, imens der går 2/8 til NordicBet Ligaen, og 1/8 til 2. divisionsklubberne.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Hver klub i Superligaen kan derfor se frem til at modtage omkring 735.000 kroner, undtagen FC København. FC København står ikke til at få nogle af de 735.000 kroner og det skyldes, at de tjente en masse millioner sidste sæson, da de var med i Europa League-gruppespillet. Derfor tilgodeser man de andre klubber med en mindre indtjening før FC København.

Der er ikke mange timer til, at braget mellem FC København og Malmö FF skydes i gang i Telia Parken, hvor FC København blot skal have ét point for at gå videre fra gruppespillet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top