The perfect guide to the casino

Avis: Topklub vil gå på rov i FC Midtjylland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Det kører for FC Midtjylland i ligaen, hvor man efterhånden har slået et stort hul ned til FC København, der på nuværende tidspunkt er syv point bag ulvene.

Det har selvfølgelig hjulpet lidt på det, at man ikke har europæisk fodbold at bekymre sig om, så man kan fokusere 100% på ligaen, men der er ingen tvivl om, at de også gerne vil spille europæisk bold i Herning. Derfor har de også oprustet truppen gevaldigt de seneste par år, og prøvet at erstatte nogle af deres store salg så godt som muligt.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

I 2018 hentede man Simon Okosun og Sammy Skytte, der på længere sigt skulle slå sig fast på midtbanen, hvor en aldrende Jakob Poulsen på det tidspunkt, ikke blev spået til at have mange år tilbage i sig. Sammy Skytte blev udlånt til AC Horsens med det samme, imens man beholdte Okosun. I denne sæson, har man sendt både Okosun og Skytte på lejeophold, og her har sidstnævnte gjort det så godt, at han er blevet interessant for en særlig topklub.

Sammy Skytte har været udlejet til Stabæk i Norge, hvor han har spillet 12 kampe. Med en spillerunde tilbage, kommer Stabæk til at ende et sted mellem 6-9. pladsen, hvilket er noget bedre end sidste sæson, hvor man var rigtig tæt på at rykke ned. Ifølge BT, har de gode præstationer for Stabæk gjort, at en anden norsk klub, Bodø/Glimt, er blevet interesseret i den 22-årige Skytte.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Ifølge avisen, har Bodø/Glimt henvendt sig til Sammy Skyttes bagland, for at vise, at de er interesseret. Bodø/Glimt skulle allerede have været interesseret i Skytte, da han i 2018 blev udlejet til AC Horsens, og nu håber de på at overbevise den unge midtbanespiller om, at han vil få meget mere spilletid i Norge, end hvis han vendte retur til FC Midtjylland. Sammy Skytte har kontrakt med FC Midtjylland indtil sommeren 2023.

Bodø/Glimt har to point ned til 2. pladsen med en kamp tilbage, og er derfor utrolig tæt på at vinde sølv i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top