The perfect guide to the casino

Afsløring: José Mourinho krammede bolddreng efter vigtigt mål – Bagefter afviste han VILDT tilbud fra Mourinho

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Da José Mourinho i sin blot 2. kamp som træner for Tottenham mødte Olympiakos, var det ved at gå helt galt. Her kom man nemlig bagud med 0-2 på hjemmebane efter små 20 minutter.

Derfor stod José Mourinho over for noget af en opgave, og den udførte han da også helt perfekt. Christian Eriksen blev skiftet ind i midten af 1. halvleg i stedet for Eric Dier, og det hjalp gevaldigt på det offensive spil. Tottenham endte med at vinde kampen med 4-2, men det var især målet til 2-2, som gik viralt.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Her stod Harry Kane bag scoringen, men det var en meget vågen bolddreng, som fik opmærksomheden efter målet, da han var lynhurtig til at kaste bolden videre på et indkast. José Mourinho takkede hurtigt bolddrengen med et kram, og nu har The Sun afsløret, at den 15-årige bolddreng, Callum, fik et vildt tilbud efterfølgende, som han takkede nej til.

– Jeg gjorde bare mit job, og jeg kan stadig ikke forstå, hvad der skete. Jeg så ikke en gang målet. Jeg havde for travlt med at få fat i bolden, og så hørte jeg jublen. Jeg vendte mig om og så, at Harry(Kane, red.) jublede. Du kan se det fra mit smil, det var fantastisk(Mourinhos kram, red.). José behøvede ikke at gøre det. Det var virkelig flinkt af ham. Det reddede min dag, og jeg vil huske det for livet, sagde Callum efter kampen.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

The Sun melder nu om, at Callum blev inviteret ned i omklædningsrummet af Mourinho, men her var Callum allerede på vej hjem, da han skulle forberede sig til en eksamen. Derfor måtte han takke nej til tilbuddet, men i sidste ende, endte hans eksamen med at blive rykket. Efter kampen udtalte José Mourinho følgende om bolddrengen.

– Han er en rigtig dygtig bolddreng. Han forstår og læser spillet. Han er der ikke bare for at se på tribunerne, lyset eller jublen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top