The perfect guide to the casino

Viktor Fischer forudser rivegilde i FCK: Vi skal tale ud efter det store nederlag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ifølge FCKs Viktor Fischer har klubben nogle ting, de skal tale ud om, når alle er tilbage fra landsholdspausen torsdag.

FCK tabte inden landsholdspausen med hele 1-4 til den direkte mesterskabsrival, FCM. Og det præger stadig stemningen hos de forsvarende mestre, der nu er syv point efter i kampen om DM-guld.

– Der var nogle ting, der ikke må ikke kunne ske for F.C. København, og som vi ikke kan tillade os for vores kultur, og det er bl.a. det vi skal have snakket færdigt om. Men når vi går på banen på søndag, er den ude af hovederne, og så skal vi være klar til igen at præstere, som vi gjorde inden FCM-kampen. siger Viktor Fischer til FCKs hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Næste modstander for FCK er Hobro på hjemmebane – en klub, som FCK tabte 1-2 til i det omvendte opgør tidligere på sæsonen.

– Vi undervurderer dem bestemt ikke, for de har jo et ganske udmærket hold og en stærk fysisk trup, som kan volde problemer. Det kræver, at vi er fuldstændig klar og ikke synker ned på et niveau, der bare tilnærmelsesvis var så lavt som det, vi viste i Herning. siger den danske midtbanespiller.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter Hobro-kampen venter Europa League mod Lugano på udebane i en pulje, hvor FCK kæmper med Dinamo Kiev og Malmö FF om at gå videre til knockout-kampene til foråret.

– Vi vil selvfølgelig også gerne videre fra Europa, men vi er nødt til at tage en kamp ad gangen og starte med Hobro, siger 25-årige Viktor Fischer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top