The perfect guide to the casino

Brøndby-bombe: Vil hente tidligere FCM-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter derbysejren over FC København, plus FC Københavns nederlag til FC Midtjylland, er Brøndby nu kun tre point bag FC København på 2. pladsen, imens man har 10 point op til FC Midtjylland.

Derfor har man fået blod på tanden hos Brøndby, og håber på, at man kan være med i konkurrencen om mesterskabet. Problemet for både FC København og Brøndby er, at FC Midtjylland har lukket henholdsvis 12 og 15 mål færre ind, end nummer 2 og 3 i ligaen. Nu er der så blevet afsløret, at Brøndby jagter den perfekte forstærkning til forsvaret, for at lappe hullet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge BT, så går planen ud på, at man vil sælger Hjörtur Hermannsson for 3-5 millioner kroner, og derefter leje den tidligere FC Midtjylland-stjerne, Bubacarr Sanneh, for at forstærke forsvaret. Den 25-årige Sanneh er til leje hos tyrkiske Göztepe, men er ejet af Anderlecht. Ifølge mediet, så skal Hermannsson sælges til januar og så håber man på, at man kan hente Sanneh ind i stedet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Bubacarr Sanneh kan dog ikke være super populær i Brøndby, da han var med til at score et meget afgørende mål for FC Midtjylland, da Brøndby og FC Midtjylland mødte hinanden i slutningen af sæsonen, da de løb med mesterskabet i 2017/18 sæsonen. FC Midtjylland købte den unge forsvarer i AC Horsens tilbage i januar 2018, og endte med at sælge ham blot et halvt år senere, efter han havde overrasket alt og alle i FC Midtjylland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top