The perfect guide to the casino

Premier League klub bliver hyldet på Twitter efter EN speciel handling

Foto: Ritzau Scanpix


I går aftes slog Fremad Amager noget overraskende sidste års pokalvindere fra FC Midtjylland ud.

I kampens slutning var det desværre en handling uden for banen, som fik meget opmærksomhed både før og efter kampen. Her blev der nemlig råbt abelyde efter Awer Mabil, en handling som fik dommer Benjamin Willaume-Janzten, til at stoppe kampen, indtil stadionspeakeren havde fortalt videre til fansene, at det var langt over grænsen.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Fremad Amager har efterfølgende taget kraftig afstand fra handlingerne, og Michael Jahn, Fremads Amagers direktør, har tænkt sig at handle, når han har fået sat sig helt ind i sagen. Det er desværre ikke kun i Danmark, at der er problemer med racisme, især Italien og England har store problemer, men nu har West Ham gået ind i sagen, mod en af deres racistiske fans.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

En West Ham-fan råbte racistiske skældsord efter fans fra andre klubber, og det er en video, som endte på de sociale medier efter kampen. Nu har West Ham identificeret den fan, som gjorde det, og han er nu blevet udelukket på livstid, og kan derfor ikke komme ind og se West Ham igen. Noget som Twitter hylder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top