The perfect guide to the casino

Gode nyheder til Danmark: Irland-stjerne skadet resten af sæsonen efter besynderligt ‘uheld’

Foto: Ritzau Scanpix


Man skal aldrig juble over, at nogle spillere er blevet skadet, men når det er i en situation som denne, så er det svært at have ondt af manden.

Derbys anfører Richard Keogh, er nemlig ude resten af sæsonen med en knæskåde som han pådrog sig under et biluheld. Her kørte den 23-årige Derby angriber, Mason Bennett og den 25-årige Tom Lawrence galt, og efterfølgende videoer har vist, at han langt fra havde sit på det rene. Mason Bennett, Richard Keogh og en række andre Derby-stjerner, havde nemlig drukket sig pløre stive, inden de kørte hjem fra pubben. Snapchat videoer uploadet af Tom Huddlestone viser nemlig, at Mason Bennett slet ikke havde styr på sin aften.


Sådan så en af bilerne ud, efter det voldsomme uheld.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Richard Keogh skulle angivenligt have kørt med Tom Lawrence, og det var altså her, at det gik helt galt. Richard Keogh har spillet fuldtid i alle Irlands fem kvalifikationskampe til EM, og det er derfor en noget rutineret herre som Irland må undvære, i jagten på kvalifikation til EM. Efterfølgende har Derby-træneren Phillip Cocu udtalt følgende.

– Det pÃ¥virker ham rigtig meget personligt. Han er ekstremt ked af det, fordi han har indset, hvad der er sket med ham. Jeg tror, han føler sig ansvarlig, ja. Det er et stort tab at miste en vigtig spiller som Richard, og det mÃ¥ vi løse sammen. Nu mÃ¥ andre seniorspillere tage et skridt op og løfte ansvaret, siger træneren til BBC.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Herunder kan du se de afslørende snapchat videoer fra den tidligere engelske landsholdsspiller og nuværende Derby spiller, Tom Huddlestone. (Advarsel: Man kan se bræk på det ene billede, så hvis man er sart skal man ikke rulle længere ned).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top