The perfect guide to the casino

For tre år siden fortalte lægerne, at stjernen måske aldrig ville kunne gå igen: I tirsdags bragede han bolden ind mod Barcelona – Se kassen her

Foto: Ritzau Scanpix


Fodbold kan ændre sig på et splitsekund. Her kan du gå fra at være en stjernespiller i din klub, til at blive skadet ogs sat helt ude i kulden.

Da Santi Cazorla spillede i Arsenal, blev han udsat for en meget alvorlig skade, som gjorde, at fodboldkarrieren pludseligt var i fare. Her var der problemer med anklen, og i over to år spillede han ikke for Arsenal, da skaden var så slem. Han har tidligere fortalt, hvordan lægerne sagde til ham, at han kunne miste førligheden i benet, og at lægerne overvejede en amputation.

– Lægerne fortalte mig, at jeg skulle være glad, hvis jeg kom til at gå i haven med min søn igen. Problemet var, at det ikke ville hele. Sårene ville sprænge op, og der ville gå betændelse i det. Der har været tidspunkter, hvor jeg har overvejet at kaste håndklædet i ringen. Jeg har da tænkt på, om det var værd at fortsætte, har Cazorla udtalt til Marca og RTVE tidligere.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Hele 10 gange har han været opereret, og efter karrieren så ud til at være slut, skiftede han tilbage til Spanien og Villarreal. Her har han været siden 2018, og den 34-årige spanier har i den grad bevist, at hans karriere langt fra er slut endnu. Hele 46 kampe i sidste sæson, hvor han scorede syv mål og leverede 11 assists blev det til. I denne sæson har han været brandvarm med tre mål og to assists i seks kampe, og senest et meget flot mål mod Barcelona.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Se det flotte mål her, hvor Cazorla beviser, at dedikation og hårdt arbejde kan gøre meget, selv når det ser mørkest ud.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top