The perfect guide to the casino

Chok: Anfører ude resten af sæsonen – Kørte stiv i bil med holdkammerater og blev alvorligt skadet

Foto: Ritzau Scanpix


Derbys anfører Richard Keogh sidder formentlig med en meget dårlig smag i munden i øjeblikket. Han er ude resten af sæsonen med en knæskade, som han pådrog sig, mens han kørte stiv i bil.

Tre Derby-spillere skal stå skoleret for klubbens ledelse og det engelske retssystem, efter de kolliderede med en modkørende, mens de var påvirket af alkohol.

Det drejer sig om Tom Lawrence, Mason Bennett og anfører Richard Koegh, og sidstnævnte slog sig voldsomt i forbindelse med påkørelsen. Han har nemlig fået en knæskade, der gør, at han ikke kommer i kamp i resten af sæsonen.

– Spillerne var ude som en del af en planlagt teambuilding-middag med staben, og mens hovedparten af dem handlede ansvarligt og gik omkring klokken 20, fortsatte en lille gruppe, inklusiv holdkaptajn Richard Keogh, med at drikke til langt ud på natten, skriver Derby i en pressemeddelelse.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– De skulle have vidst, hvornår de skulle stoppe, og de ignorerede også muligheden for at blive kørt hjem ved hjælp af klubbens transport og valgte at blive ude.

Derby fyrer ingen af de tre spillere, men de skriver, at ‘spillerne skal betale en høj pris for deres handlinger’.

Se den smadrede bil her:

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top