The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Gang i målene i Bundesliga-brag – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt – over 2,5 mål

– Bundesligaen er gået i gang igen, og fredag aften venter en vigtig kamp mellem Hertha Berlin og Eintracht Frankfurt.

– Hertha Berlin nåede i sidste sæson at have hele fire forskellige trænere. Hovedstadsklubben begyndte med Ante Covic, derefter overtog den tidligere landsholdstræner, Jürgen Klinsmann, men han fik hurtigt nok. I stedet kom Alexander Nouri til, men han blev i corona-perioden afløst af Bruno Lababdia, som stadig sidder i det varme sæde.

– Efter en skidt start på sidste sæson, hvor Hertha Berlin længe lå under nedrykningsstregen. kom der en rigtig god periode i starten af 2020, inden de alligevel til sidst sluttede skidt af med fire nederlag i de seneste fem kampe.

– Det lykkedes dog for Hertha Berlin at vinde den nye sæsons første kamp på udebane mod Werder Bremen med de klare cifre 4-1 (du kan se højdepunkter og mål fra kampen på videoen øverst på denne side).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Det var heller ikke stabiliteten, der plagede Eintracht Frankfurt i sidste sæson. Holdet lagde ud som et yo-yo hold, der enten vandt eller tabte. Derefter fulgte en skrækkelig december, inden der kom en opblussen i de første måneder i det nye år. Resultaterne i corona-perioden var dog mindre heldige, og de inkluderede også et nederlag i Europa League til FC Basel fra Schweiz.

– Samlet set sluttede Eintracht Frankurt på en niendeplads, og det må nok siges at være skuffende for en klub, der nåede til henholdsvis ottendedelsfinalen og semifinalen i Europa League i 2019 og 2018. I den kommende sæson bliver der ikke europæisk fodbold i Tysklands finans-hovedstad.

– Eintracht Frankfurts 17 kampe i sidste sæsons Bundesliga indeholdt 56 mål. På den baggrund må der statistisk set være gode chancer for, at denne kamp ender med mere end 2,5 mål.

– Eintracht Frankfurt spillede i deres første kamp 1-1 hjemme mod oprykkerne fra Arminia Bielefeld. Målt på formen er Hertha Berlin derfor nok små favoritter, men på grund af de to klubbers manglende stabilitet virker det klogere at satse på mere end 2,5 mål, for der er traditionelt mange mål i Bundesligaen. Resultaterne i sidste sæson imellem de to klubber var 2-2 i Frankfurt og 1-4 i Berlin. Onsidebetting giver 1,57 på tre mål eller mere, og det er ikke så meget. Men vi giver den et skud alligevel.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 20.30

Sådan sluttede de

Hertha Berlin nummer 10 (V11 U8 T15)
Eintracht Franfkurt nummer 9 (V13 U6 T15)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,57

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 314 kroner

Overskud: 114 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top