The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Steven Gerrards mænd fortsætter den fine sæsonstart – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Rangers – Kilmarnock – Rangers vinder med mindst to mål (handicap -1)

– Champions League spiller først finale i morgen, og alle de store turneringer lader vente på sig. Så vi er hoppet til Skotland for at finde dagens bet.

– I Rangers er den tidligere Liverpool-anfører, Steven Gerrard, manager, og de håber, at de kan stikke en kæp i ækerivalerne Celtics hjul, så de ikke løber med mesterskabet for tiende sæson i træk. Det vil i givet fald være skotsk rekord.

– Foreløbig går det fint for Rangers, der fører rækken. Men det skal siges, at stillingen er trukket skæv af, at Celtic og Aberdeen har fået udsat kampe, fordi nogle af deres spillere har brudt corona-reglerne.

– Rangers har foreløbig vundet tre kampe og spillet en uafgjort, og der er ikke lavet et eneste mål imod dem.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Kampene spilles foreløbig uden tilskuere, men alligevel er det bemærkelsesværdigt, at Rangers har vundet 12 ud af deres seneste 14 hjemmekampe. De indkasserede kun syv mål i de 14 hjemmekampe, de nåede at afvikle i sidste sæson – og det var færrest af alle.

– Kilmarnock var meget gode for et par år siden. Men i denne sæson har de fået en dårlig start med kun to point for fire kampe.

– På udebane er de traditionelt ikke meget værd – tilskuere eller ej. I sidste sæson lavede Kilmarnock kun 11 mål i de 15 udekampe, det lykkedes at afvikle.

– Sejr til Rangers giver kun et odds på 1,20 hos Onsidebetting, og det er for lidt til, at det er værd at gå efter. Man kunne godt gå efter, at Rangers vinder uden mål imod, og det honorerer firmaet med odds 1,71. Men man risikerer, at Kilmarnock får et straffespark, som de scorer på – eller et trøstmål til sidst, hvis Rangers fører stort. Vi vil hellere gå efter handicap 1-tallet til odds 1,66.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 16.00

Sådan ligger de

Rangers nummer 1 (V3 U1 T0)
Kilmarnock nummer 9 (V0 U2 T2)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,66

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 332 kroner

Overskud: 132 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Rangers vinde over Celtic i sidste sæson. Det var første gang i ti år, det lykkedes at slå ærke-rivalerne).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top