The perfect guide to the casino

Oddsprofits motorsports-ekspert: Her er mit tip til at score kassen på Formel 1

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: Lewis Hamilton vinder første træning

Motorsports-ekspert Stephan Paaskesen forudser, at Lewis Hamilton vinder fredagens første træning.

Formel 1 kom endelig i gang igen efter den lange corona-pause, og det blev et lidt specielt grandprix, der blev vundet af finske Valtteri Bottas (Mercedes) foran CHristian Leclerc fra Monaco (Ferrari) og meget overraskende med den engelske McLaren-kører, Lando Norris, som nummer tre. (Du kan se højdepunkter fra grandprix’et øverst på siden).

DU KAN FÅ ADGANG TIL FLERE SPILFORSLAG HOS ODDSPROFIT

Den forsvarende verdensmester, Lewis Hamilton (Mercedes), måtte nøjes med en fjerdeplads, men det regner Stephan Paaskesen med, at briten vil lave om på i den kommende weekend, hvor det igen går løs i Østrig.

Hans bud er, at Lewis Hamilton sætter nogle ting på plads allerede til fredagens første træning. Men han medgiver, at det er svært at spå om, hvordan det vil gå.

Kun 11 ud af 20 biler gennemførte sidste weekends grandprix, og derfor kan man ikke bruge det til ret meget, mener Stephan Paaskesen.

– Jeg har i stedet været inde og kigge på, hvordan de forskellige teams performede i forhold til sidste år, skriver han.

SE MERE TIL ODDSPROFIT LIGE HER

Her hæfter han sig ved, at Mercedes har vundet 0,300 sekunder. Det lyder måske ikke af så meget, men når det går fremad med den fart, som det gør i Formel 1 – og når grandprix’et er så langt, som det er – så bliver det til en hel del i det lange løb.

Tilsvarende er det ifølge Stephan Paaskesen værd at bemærke, at Red Bull har tabt 0,400 sekunder i forhold til sidste år. Men også her er data-materialet begrænset, fordi både hollænderen Max Verstappen og thai-briten Alexander Albon udgik undervejs i det første grandprix.

– Det bliver en svær weekend, men det gør det for alle, forudser Stephan Paaskesen.

Afviklingstidspunkt: Fredag kl. 11.00

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,90

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 380 kroner

Overskud: 180 kroner

FÅ FLERE SPILFORSLAG HOS ODDSPROFIT LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene hos Bet365.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top