Live: Randers og Brøndby ender i forlænget spilletid

Randers og Brøndby spiller lige nu kvartfinale i pokalturneringen, og det har indtil videre været en målrig affære, som nu skal ud i forlænget spilletid

Randers og Brøndby skal lige nu i forlænget spilletid, da de spillede 2-2 i ordinær spilletid. Randers fik lidt af en chokstart, da de kom bagud efter bare 5 minutter, da Brøndbys Kamil Wilzcek bragte dem foran. Randers kom dog flot tilbage, da Andreas Bruhn bragt balance i regnskabet med hans udligning i det 15′ minut. Randers kom endda også foran, da Marvin Pourie gjorde det til 2-1 efter 39 minutter. Brøndby udlignede dog kort før slutfløjtet, da Hany Mukthar efter noget klumpspil udlignede til 2-2 i det 89′ minut.

Kampen skal altså derfor ud i forlænget spilletid, og måske en straffekonkurrence, hvis ikke der bliver scoret yderlige i kampen. Der er derfor lagt op til endnu mere spænding på Bio Nutria Park.