Spøjse straffesparks-kendelser, da Manchester City slog Stoke

The perfect guide to the casino

Spøjse straffesparks-kendelser, da Manchester City slog Stoke

Manchester City drog fra Stoke med alle tre point, da de vandt med 3-1 efter to scoringer fra Sergio Agüero og en enkelt af Nolito. Undervejs dømte Mike Dean to spøjse straffespark.

Manchester City gæstede her til eftermiddag Stoke i Premier League, og det var samtidig Pep Guardiolas første udekamp i spidsen for den engelske storklub.

Det startede godt for Manchester City, der kom foran med 1-0 efter 27 minutter efter et sikkert eksekverede straffespark fra Sergio Agüero. Stoke-spillerne var dog rasende over straffesparket, som kom efter en nærkamp efter en dødbold.

Lidt over ti minutter efter var argentineren igen på spil, da han headede læderet i kassen til 2-0. Dermed lignede det, at Pep Guardiolas tropper ville tromle over Stoke, men sådan skulle det ikke blive – lige umiddelbart.

Fire minutter inde i anden halvleg sparkede Bojan Krkic et straffespark i kassen, som også kom efter en duel på hjørnespark. Endnu en mærkværdig dom fra Mike Dean. Mod slutningen fik Nolito lukket tingene med to scoringer, og så sluttede det 1-4 til Manchester City.

Footy.dk søger skribenter. Er det noget for dig, eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Frække håndboldbilleder af van der Vaarts lækre kæreste
2. Iskold Chelsea-stjerne svarede på et meget uspassende tweet fra liderlig fan efter vildt drama
3. West Hams trøjesponsor grovmobber Antonio efter han blev kørt rundt i manegen
4. Officielt: Premier League-klub slår transferrekord
5. Sissoko bliver 27 år i dag – her er Newcastles ligeglade fødselsdagshilsen

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top