The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne zappede væk på TV: Troede Brøndby-guld var hjemme

Christian Nørgaard var overbevist om, at guldet var hjemme på Vestegnen, og derfor zappede han væk fra kampen på TV’et.

Brøndby IF var millimeter fra at vinde mesterskabet denne sæson, men en sløj præstation på hjemmebane mod AGF og et drømmecomeback af FC Midtjylland mod Silkeborg resulterede altså i, at de blå-gule fra Vestegnen måtte tage til takke med sølvmedaljer.

Undervejs lignede Brøndby dog en sikker vinder, da Silkeborg spillede sig i front med 2-0 mod FC Midtjylland, og derfor skiftede den tidligere Brøndby-profil Christian Nørgaard også væk fra kampen.

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Det var fuldstændig som at ryge tilbage i tiden til Horsens i 2018. Jeg var på ferie med min hustru og lå og så kampen, og da Silkeborg førte 2-0 i Herning, skiftede jeg over på den engelske play off-finale, som blev spillet samtidig, fordi jeg tænkte, at Brøndby ville klare den, siger Christian Nørgaard og fortsætter:

– Efter 10 minutter i anden halvleg var tingene vendt på hovedet, og jeg så den sidste halve time. Det var som at se én selv tilbage i 2018, og det under jeg ikke nogen – især ikke på hjemmebane, lyder det fra Christian Nørgaard, der i dag slår sine folder i Premier League-klubben Brentford.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top