The perfect guide to the casino

Landsholdsstjerne provokeret af spørgsmål: Skal vi dominere i 90?

Victor Kristiansen var alt andet end tilfreds efter aftenens kamp mod Slovenien.

Det danske herrelandshold skuffede fælt, da de søndag aften måtte nøjes med et 1-1 resultat mod Slovenien, der i store perioder af anden halvleg overtog kampen fuldstændig.

Efter slutfløjt var skuffelsen derfor også tydelig blandt de danske spillere, og Victor Kristiansen blev sågar provokeret, da han modtog et kritisk spørgsmål af den skrevne presse.

Kasper Hjulmand snakkede inden kampen om at have skuldrene nede og trykke på gaspedalen. I virkede også til at komme sådan ud til kampen, men føler du, der kom nerver ind i anden halvleg?

– Nej, men det er den historie, I gerne vil have. At vi spillede den sådan. Så skete der noget i anden halvleg, og så har I skrevet jeres historie.

– Det ved jeg ikke om er rigtigt. Jeg synes, vi kommer fint i gang i anden halvleg og kommer frem ad banen. Vi angriber. Slovenien er også gode, og det er ikke altid, at man kan få lukket ned for dem.

– Man kan ikke dominere en kamp i 90 minutter, og så er det jo nemt at sige, at man var nervøs. Det var overhovedet ikke den fornemmelse, jeg havde inde på banen, sagde Victor Kristiansen efter kampen, der endte 1-1.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top