The perfect guide to the casino

CVs dyre fejlkøb: Skal han væk fra Brøndby denne sommer?

Emmanuel Yeboah har på ingen måde overbevist i sin første sæson på Vestegnen.

Carsten V. Jensen lavede flere flotte transfers i sidste sommers transfervindue, hvor store profiler som Patrick Pentz og Jacob Rasmussen kom til klubben.

Brøndbys sportsdirektør kastede dog også i omegnen af 11 millioner kroner efter den unge angriber, Emmanuel Yeboah, der indtil videre har haft en skuffende start på sin Brøndby-karriere.

I den seneste sæson blev det således kun til en enkelt optræden og sølle fem minutters spilletid i 3F Superligaen og 14 minutters spilletid i en pokalkamp imod HIK.

Kigger man frem mod den kommende sæson, så har Emmanuel Yeboah også lang vej til spilletid, da han er i hård konkurrence med Mathias Kvistgaarden, Ohi Omoijuanfo, Yuito Suzuki og Fillip Bundgaard om en af de forreste pladser.

Derfor virker det heller ikke utænkeligt, at 21-årige Emmanuel Yeboah skal søge nye græsgange denne sommer, hvor en lejeaftale måske kan komme i spil i første omgang.

Under alle omstændigheder synes det i hvert fald som en uholdbar situation, at Brøndbys 21-årige millionindkøb skal tilbringe endnu en sæson på bænken med så lidt spilletid til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top