The perfect guide to the casino

Fra flop til top: Brøndby-spillers markedsværdi er eksploderet

Marko Divkovic har i den grad genfundet spilleglæden i Brøndby.

Brøndby IF hentede i sommeren 2021 Marko Divkovic til klubben, hvor han var udset til at forstærke de blå-gules offensiv, men den kroatiske angriber havde altså mere end svært ved at finde vej til netmaskerne.

I sine første to sæsoner på Vestegnen scorede han således kun et enkelt mål i 34 3F Superliga-kampe, og det medførte blandt andet, at Jesper Sørensen omskolede ham til venstre wingback.

Det har siden da vist sig at være lidt af en genistreg af Brøndby-træneren. Marko Divkovic har netop afsluttet en flot sæson for Brøndby, hvor han har imponeret stort på sin nye position, og det har også fået hans markedsværdi til at eksplodere.

Ifølge Transfermarkt.com, så havde Marko Divkovic sidste sommer en markedsværdi på 450.000 euro – svarende til cirka 3,4 millioner danske kroner.

Blot et år senere er hans markedsværdi mere end firdoblet, da den i dag lyder på 2 millioner euro – svarende til knap 15 millioner danske kroner.

Marko Divkovic, der har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2026, noterede sig i den seneste sæson for to mål og fem oplæg i 28 3F Superliga-kampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top