The perfect guide to the casino

Afsløring: Denne storklub vil hente Jesper Lindstrøm – Napoli kan tabe KÆMPE millionbeløb

Der er stor interesse for den tidligere Brøndby-stjerne.

Der var store forventninger til Jesper Lindstrøm, da Napoli sidste sommer hentede danskeren i Eintracht Frankfurt, hvor han havde brændt banen i den tyske storklub med massere af mål og assists til følge.

Den tidligere Brøndby-profil har dog haft svært ved at finde fodfæste i den italienske storklub, hvilket også kostede ham en plads på det danske landshold til sommerens EM-slutrunde.

Jesper Lindstrøm kan derfor også være på vej videre i karrieren, og der er altså massiv interesse for den teknisk dygtige offensivspiller.

Tidligere er Lyon blandt andet blevet nævnt som en mulig bejler til Jesper Lindstrøm, og ifølge Gianluca Di Marzio, så har Marseille også meldt sig på banen i kampen om danskerens underskrift.

Salgsprisen på Jesper Lindstrøm ligger angiveligt på cirka 150 millioner danske kroner, og Napoli står dermed også til at tabe et stort millionbeløb, da de selv måtte punge ud med hele 225 millioner kroner sidste sommer.

Jesper Lindstrøm har i løbet af sin tid i Napoli hverken scoret eller assisteret i sine 29 optrædener, der primært har været som indskifter.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top