The perfect guide to the casino

Footy vælger: Dette er den bedste XI kombineret fra Sverige, Norge og Danmark

Havde Kalmar-unionen og den danske indflydelse i Norge holdt, kunne vi havde stillet et rigtig stærkt skandinavisk hold! Det er helt sikkert, efter der er blevet kigget nærmere på hvilket hold vi kunne stille hvis de bedste fra hele norden skulle vælges.

Efter en grundig gennemgang, er følgende hold blevet valgt:

DKSVENOR

bedste skandinaviske

Målmand: Kasper Schmeichel
Den danske keeper står med stor succes på kassen for Leicester, og han slår sine norske og svenske konkurrenter med flere længder.

Højreback: Elabdellaoui
Med Lars Jacobsens stop på landsholdet er det uvist, hvem der skal spille pladsen for Danmark fremover, og for det svenske landsholds vedkommende ser det noget bedre ud på venstrebacken, så her må Elabdellaoui træde til.

Centerforsvar: Simon Kjær
Den danske forsvarsspiller nyder stor succes i den tyrkiske storklub Fenerbahce og er rygtet videre til flere storklubber. Han har spillet stabilt for landsholdet, og derfor får han pladsen.

Centerforsvar: Daniel Agger
Den danske landsholdsanfører er måske ‘trappet’ ned med skiftet til Brøndby, men han er stadig yderst vigtig for det danske landshold.

Venstreback: Martin Olsson
Det svenske landshold svømmer i dygtige spillere på venstre back. Oscar Wendt, Pierre Bengtsson og Ludwig Augustinsson – de to første med fortid i FCK, mens sidstnævnte stadig er i klubben – må dog se sig slået af rutinerede Martin Olsson.

Midtbane: Christian Eriksen
Den danske kreatør har ikke for alvor vist sit værd for landsholdet, men han viser gang på gang i Premier League, at han er en af de bedste spillere, som Skandinavien har at byde på.

Midtbane: Seb Larsson
Den svenske midtbanespiller har gennem flere år præsteret i Premier League, og derfor får han pladsen på 3-mands-midtbanen.

Midtbane: Alexander Tettey
Michael Krohn-Dehli kandiderer kraftigt til pladsen, men han må alligevel se sig slået af Norwich-spilleren Alexander Tettey.

Angreb: Søderlund
Den tidligere Rosenborg-angriber er kommet sent i gang i sin karriere, men nu har han for alvor fået startet motoren. Han bombede for Rosenborg, og han har taget målnæsen med til den franske klub Saint-Etienne.

Angreb: Ibrahimovic
Den behøver vel ingen forklaring? Skandinaviens klart bedste spiller.

Angreb: Guidetti
Den unge svensker er ved at få sit gennembrug, og selvom han har høstet flere fjender i Danmark ovenpå U21-EM, kan vi alligevel ikke lade være med at tage ham med – fordi Bendtner slet ikke er i form.

Mest læste på footy.dk

1.Galleri: Her er Kasper Schmeichels træningsfaciliteter
2.Billeder: Bayern-stjernes storbarmede søster viser varerne frem på flere vilde selfies
3.Lampard: Prøver at få Pirlo til at drikke øl
4.Avis: Barca scoutede denne Serie A-trio i går
5.Lækkede billeder: Adidas klar med ny støvle i vild farve

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top