The perfect guide to the casino

Martial-agent sviner Wenger: Din analyse er forkert

Anthony Martial har indtil videre været en fantastisk signing for Manchester United, omend hans prisskilt er meget højt. Og efter Arsene Wenger udtalte sig til medierne omkring Martial, og om grunden til at de ikke signede ham, sviner Martials agent nu Wenger til. Han mener ikke, som Wenger, at Martial er kantspiller.

Således siger Martials agent, Lamboley, i følge Goal.com:

– Hvis analysen fra Wenger var til for at retfærddiggøre at de ikke fik fingrene i Martial, så er det helt i orden, og så lader vi som han er fløj. Men i fodbold er der de klubber som følger spillere, og dem som køber dem, fortæller han til RMC radio station og kommer dermed med en alvorlig stikpille til Wenger.

– Anthony er en rigtig moderne centre forward. Jeg er overrasket over Wengers analyse, som åbenbart har fulgt ham siden han var helt ung.

– Jeg er ikke enig med Wenger fordi Anthony scorede mellem 25-30 mål da han var i Lyons ungdoms akademi, og har aldrig spillet kant.

– Når han går bredt, og derefter søger centralt, er det for at samle fart og på den måde komme væk fra centerbacksene, afslutter Lamboley.

Mest læste på Footy.dk

1. Gerrard afslører: Disse to mænd hader jeg mest i engelsk fodbold
2. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro
3. Billede: Verdens lækreste klublæge poster lækkert bikinibillede
4. Balotelli er kold: Liker opslag der ydmyger Brendan Rodgers
5. Bale med elendig timing: Udsendte dette tweet, da Arsenal bragte sig foran mod Tottenham

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top