The perfect guide to the casino

Oddsforslag: PSG mangler Mbappé, Neymar og to andre stjerner – men de ordner oprykkere alligevel!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Lens – Paris Saint-Germain – PSG vinder

– Paris Saint-Germain er klar til holdets første kamp i Ligue 1 efter Champions League-finalen i sidste måned, og det er en udekamp mod oprykkerne fra Lens.

– De franske mestre er dog slemt handicappet til kampen. Kylian Mbappé, Neymar, Angel di Maria og Mauro Icardi er alle ude, fordi de er blevet testet positive for Covid-19. Men PSG stiller jo ikke kun op med syv mand af den årsag, og reserverne burde også kunne matche Lens.

– Paris Saint-Germain har vundet otte ud af de seneste ni franske mesterskaber. Sidste sæson vandt de dog på skrivebordet, fordi sæsonen blev afblæst på grund af corona-pandemien. På dette tidspunkt førte PSG med et forspring på 12 point ned til nummer to, Marseille, og de havde et pointgennemsnit på 2,52 pr. kamp!

– Det kommer ingen tilskuere til kampene, men det er nok kun til PSGs fordel. De har vundet 10 ud af deres seneste 12 udekampe i ligaen, mens der var tilskuere.

– Desuden har pariserne scoret i deres seneste 32 udekampe i den franske liga.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Lens vandt det franske mesterskab i 1998, og de blev nummer to fire år senere. Det gav ture i Champions League og en semifinale i UEFA Cup’en. Men i de senere år har den nordfranske klub haft det sværere. De rykkede ud af Ligue 1 i 2015, men de rykkede op sidste år fra en andenplads i Ligue 2 efter flere gange at have været lige ved og næsten.

– Den første kamp i årets turnering tabte Lens på udebane til Kasper Dolbergs Nice efter at have ført 1-0.

– Deres statistik mod PSG er ikke ret god. De har ikke vundet en eneste af de seneste ni opgør mod hovedstatdklubben. På hjemmebane er det ikke meget bedre. Lens har ikke vundet en eneste af de sidste syv hjemmekampe mod PSG.

– På den baggrund forventer vi, at PSG trods alt tager de tre point. Det er muligt, at de skal kæmpe hårdere for det end sædvanligt, men de har stadig de bedste spillere på banen. Onsidebetting giver odds 1,68 på udesejren, og det kan vi godt gå efter. Ønsker man at spille på et-målssejr til pariserne, kan man få det til odds 3,25.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de i sidste sæson

Lens nummer 2 i Ligue 2 (V15 U8 T5)
Paris Saint-Germain nummer 1 i Ligue 1 (V22 U2 T3)

Begge ligaer blev afblæst på grund af corona-pandemien

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,68

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 336 kroner

Overskud: 136 kroner

(Du kan se Paris Saint-Germain holde målfest mod Dijon i sidste sæson på videoen øverst på siden).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top