The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målnettene vil blafre i Barcelona – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC Barcelona – Napoli – begge hold scorer JA

– Så er vi ved de sidste hængepartier i Champions League inden Final Eight i Portugal. Mens Bayern Münchens kamp mod Chelsea mere eller mindre er afgjort, fordi Bayern München vandt udekampen 3-0, så er der mere spænding i denne her, hvor Napoli og Barcelona delte i den første kamp.

– Champions League-slutrunden senere på måneden i Portugal repræsenterer FC Barcelonas sidste mulighed for at få noget ud af en sæson, der målt med Barcelona-standard har været skuffende. På grund af lodtrækningen bliver det svært, men det vil være decideret skuffende, hvis FC Barcelona slet ikke kommer med. Men det kan sagtens vise sig at blive svært nok.

– Den første kamp endte 1-1 (Du kan se højdepunkter og mål fra kampen på videoen øverst på siden). FC Barcelona går derfor videre med sejr eller 0-0. Og det er stadig det mest sandsynlige, for selvom sæsonafslutningen var skuffende for FC Barcelona, så tabte de altså kun en kamp i slutfasen. Det var hjemme mod Osasuna i næstsidste runde, hvor mesterskabet reelt var tabt til Real Madrid.

– Selve spillet har dog slet ikke været på det sædvanlige niveau for FC Barcelona, og man kunne sagtens forestille sig, at der venter en ny skuffelse her. FC Barcelonas trup er smal, de må undvære Arturo Vidal og Sergio Busquets, og Martin Braithwaite er ikke spilleberettiget i Champions League. På plus-kontoen står dog, at Luis Suárez, Antoine Griezmann og Frenkie de Jong er tilbage.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Hjemme er FC Barcelona traditionelt svære at have med at gøre. De er ubesejrede i 35 Champions League-kampe på hjemmebane i træk. Og – tilskuere eller ej – så sluttede Napoli dårligt af på udebane i Serie A med tre nederlag i de seneste fem udekampe og kun en enkelt sejr.

– Til gengæld er det værd at notere sig, at Napoli faktisk er ubesejrede i denne sæsons Champions League. Bl.a. tog de fire point i puljespillet mod sidste sæsons vindere, Liverpool. Og de kommer til Camp Nou med nærmest alt at vinde. De har aldrig været i en kvartfnale i Champions League før.

– Begge hold scorede i fem af FC Barcelonas seks seneste Champions League-kampe. Og begge hold scorede også i fire ud af Napolis seneste fem kampe i turneringen.

– Derfor prøver vi at gå efter, at begge hold scorer i denne kamp. Onsidebetting honorerer det med 1,68, og det kan vi godt give et bet. Vil man gerne have noget mere, kan man prøve at gå efter Barcelona-sejr med scoring af begge hold. Det giver 2,80. Et mål af Lionel Messi er også sandsynligt. En scoring af argentineren giver odds 1,80, og han lavede 25 mål i 33 ligakampe, så der er faktisk værdi i det bet.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

FC Barcelona nummer 2 i Primera Division (V25 U7 T6)
Napoli nummer 7 i Serie A (V18 U8 T12)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,68

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 336 kroner

Overskud: 136 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top