The perfect guide to the casino

Topagenter enige – her er sommerens dårligste transfer (og du gætter ikke hvem)!

Sportsmediet The Athletic har gået sommerens transfers i Premier League efter i sømmene. De har spurgt seks førende fodboldagenter, hvilken spillerhandlen de anser for at være den dårligste sommeren 2023.

Agenterne er naturligvis anonyme, da de ikke ønsker at brænde netværket i de engelske klubber af, men peger ifølge mediet ret enigt på den samme spiller: Nemlig Arsenals Kai Havartz!

Det er måske noget overraskende med tanke for tyskerens stjernestatus og pris på hele 65 millioner pund, da han skiftede fra Chelsea til Arsenal.

Det er netop den høje pris og tyskerens mangel på selvtillid og kvalitet, der gør, at agenterne peger på ham som det dårligste køb denne sommer. Men et godt stykke købmandskab af Chelsea.

Chelsea får så høvl på andenpladsen.

Fem af de seks agenter har nemlig afgivet en stemme på 100+ millioner punds skiftet af Caicedo til Chelsea som et sløjt køb. En ustabil og usleben spiller har Chelsea ikke brug for, lyder det.

Og sørme om ikke også Chelsea er involveret på tredjepladsen, men dog i den kloge sælgende rolle nemlig salget af Mason Mount til Manchester United.

’Der var ikke brug for at smide en formue efter ham. Der var mange andre steder på banen, hvor de mangler mere,’ lyder det blandt andet i agentrundspørgen i The Athletic.

Hent din BET365 bonus her

OVERSIGT

Scroll to Top