Kæmpe drama i Gruppe A: To sene overtidsscoringer

Der udspillede sig et sandt drama, da de sidste kamp i Gruppe blev spillet søndag aften.

Tyskland lignede inden aftenens opgør en sikker vinder af Gruppe A efter to sikre sejre over henholdsvis Skotland og Ungarn.

Schweiz gav dog EM-værterne kamp til stregen, og efter blot 28 minutters spil bragte Dan Ndoye Schweiz i front med 1-0.

Scoringen betød, at Schweiz på daværende tidspunkt ville vinde Gruppe A foran Tyskland, og føringen så da også længe ud til at holde stik.

Efter 76 minutters spil skiftede Tyskland dog Nicklas Fullkrug ind, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

To minutter inde i overtiden udlignede Dortmund-angriberen nemlig til 1-1, og det var nok til at sikre Tyskland førstepladsen i gruppen.

I gruppens anden kamp mellem Skotland og Ungarn var der ligeledes drama for alle pengene. Ingen af de to mandskaber kunne nemlig bruge et uafgjort resultat til noget, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om videreavancement ved EM-slutrunden som en af de bedste 3’ere.

Det så dog længe ud til, at kampen ville ende målløst, men hele 10 minutter inde i overtiden sikrede indskiftede Kevin Csoboth Ungarn sejren, da han sendte bolden i kassen til 1-0 efter et flot kontraangreb.

Dermed slutter Skotland altså på sidstepladsen i Gruppe A, mens Ungarn slutter som 3’er. Det er dog endnu uvist, om det er nok til at sende dem videre i EM-slutrunden.