The perfect guide to the casino

Ønsker at blive: Kan spille karrieren færdig i Brøndby

Kevin Mensah lægger ikke skjul på, at han godt kunne se sig selv slutte karrieren på Vestegnen.

Det er ikke blevet til mange minutter på grønsværnen for Kevin Mensah det seneste års tid, hvor han har været ramt af en alvorlig skade, men nu er han endelig tilbage i fuld vigør.

Fodboldfremtiden for den rutinerede back er dog fortsat uvis, da han har kontraktudløb med Brøndby til sommer, og selv fortæller han, at der endnu ikke er nogen dialog om en forlængelse.

– Nej, lige nu koncentrerer jeg mig om at komme tilbage i fodboldform og komme ud at spille fodboldkampe. Det glæder jeg mig over, og som jeg sagde i weekenden, så tager vi en snak om det senere, lyder det fra Kevin Mensah, der ikke lægger skjul på, at han er glad for at være i Brøndby.

– Jeg håber, at jeg kan vise, at jeg kan holde mig fit, og så skal det ikke være en hemmelighed, at jeg er glad for at være i Brøndby.

– Det handler først og fremmest om at holde mig fit og kunne gøre sig gældende. Jeg skal finde ud, hvad der skal ske i fremtiden, men det handler også om, at kroppen også skal holde til det, siger Kevin Mensah, der også bliver spurgt ind til, om han kunne se sig selv fortsætte i Brøndby og eventuelt slutte karrieren der.

– Sagtens. Jeg tror ikke, at jeg som type vil være tilfreds, hvis jeg ikke har noget at spille for. Der skal være noget ekstra at stræbe efter.

– Her i Brøndby er det at spille med om mesterskaber og pokaltitler, og det er ikke alle klubber, der har de målsætninger.

– Brøndby er en af de klubber i Danmark, og når man er født og opvokset i landet, så gør det mig stolt at spille i en klub, der har et internationalt snit og spiller med om mesterskaber, siger Kevin Mensah.

OVERSIGT

Scroll to Top