The perfect guide to the casino

Både Pierre-Emile Højbjerg og Alexander Bah lynede for deres klubber i Conference League

Flere danske spillere var i aktion for deres udenlandske klubber i de europæiske turneringer torsdag aften og et par af dem kom på måltavlen. Landsholdsstjernen Pierre-Emile Højbjerg blev afgørende i Tottenhams 2-2-kamp mod franske Rennes i Conference League. Det samme gjorde Alexander Bah for Slavia Prag som slog Union Berlin 3-1. Pierre-Emile Højbjerg startede ellers på bænken i Tottenhams opgør på udebane men den danske midtbanemotor blev sendt i aktion allerede efter en halv time. På det tidspunkt havde både Tottenham og Rennes scoret.

I anden halvleg gik det skævt for englænderne da Gaetan Laborde fulgte op på en afslutning fra den tidligere FC Nordsjælland-spiller Kamaldeen Sulemana og scorede til 2-1. Men så stemplede Pierre-Emile Højbjerg ind. Bolden faldt ned for fødderne af midtbanemanden i feltet og så sendte han den i netmaskerne til 2-2 som blev kampens resultat.

Også Alexander Bah og Slavia Prag er med i Conference League. Her satte den tidligere Sønderjyske-spiller sit hold i gang med et langskudsmål til 1-0 efter 18 minutter. Union Berlin udlignede efter 70 minutter men Slavia Prag slog tilbage og vandt altså med 3-1

OVERSIGT

Scroll to Top